Divatfotó

A kiállítás fotóanyaga 2016 tavaszán, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem “Space for Every Body” című média design kurzusán alakult ki. Csapatunk feladata a korábbi textil kurzuson tervezett, kész ruhák fotózása volt, melyhez a tervezőkkel és a modellekkel együtt alakítottuk ki a koncepciót. Egy koherens látványvilágon belül, a ruhák és a modellek személyiségének megfelelő díszletekkel és képi elemekkel dolgoztunk.

Andristyák Marcell, filmkészítő, média designer, a MOME Média design MA szakán és a BKF Média design BA szakán végzett, utóbbira később oktatóként tért vissza. Szabadúszó rendezőként kísérleti- és reklámfilmeket, animációkat készít, munkáit számos nemzetközi fesztiválon bemutatták.

http://andristyak.com

Kovács Kristóf képzőművész. MA diplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design szakán szerezte. Tagja a Veszprémi Vizuális Műhelynek, csoportos kiállításokon szerepelt a Fugában és a MODEM-ben.

http://kristofkristof.com/

Makláry Máté, média designer, rendező, zenész, art director, a MOME Média design MA szakán végez egy sci-fi kisjátékfilm írásával és rendezésével. Fontosabb ügyfelei között olyan cégek és intézmények szerepeltek, mint a Porsche, a Lego, a Sió, Gyermelyi és a Romaversitas. Videoklipet forgatott a Budapest Bárnak.

https://vimeo.com/user11853709

Bán András, 2015-ben a BKF Fotográfia alapképzésén, 2017-ben pedig MOME Média design mesterképzésén végzett. Jelenleg a MOME Design-és vizuálisművészet tanárszak hallgatója. Tagja a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, csoportos kiállításokon szerepelt többek között a Pozsonyi Fotóhónapon, a FUGA-ban, az Artmarket Budapesten, illetve a K.A.S. Galériában.

https://vimeo.com/andrasban

Liter Zsófi Alapszakos diplomáját nemzetközi gazdálkodás szakon szerezte, a mesterszakot viszont már a MOME-n végezte el. Média designerként videoklipek, rövidfilmek és alkalmazott mozgóképes anyagok tervezésével és gyártásával foglalkozik.

https://vimeo.com/literzsofi